

CINEMA 4

BUILDING BETTER PRODUCTS -

09:15 - 09:30 **DAY 2 OPENING SPEECH** 09:30 - 10:00 KEYNOTE: JONATHAN ROCHELLE —————— Linkedin "Making Products in AI's World" 20 MIN BREAK & NETWORKING — SULTAN SEITBEKOV — PVCase 10:20 - 10:50 "Product Strategy as a Living Document: The 4 Key Components that Bring Value" - 20 MIN BREAK & NETWORKING ----SAKSHI BHATNAGAR — World Economic Forum 11:10 - 11:40 "Intuition based strategy, how I doubled the B2C growth at the World Economic Forum" itamargilad.com "Evidence-Guided Product Development" 12:30 - 13:30 LUNCH 13:30 - 14:00 **CASSIDY FEIN Microsoft** "Ruthless Prioritization: How to build the best thing you can with what you know today" - 20 MIN BREAK & NETWORKING ----JJ RORIE — Johns Hopkins University 14:20 - 14:50 "A Structured - Yet Human - Way to Build Relationships in Product Mgmt" – 20 MIN BREAK & NETWORKING — GOPIKA E.M. TIER Mobility 15:10 - 15:40 "The Top 2%: How to Identify and Build for Your Most Powerful Users" – 20 MIN BREAK & NETWORKING – 16:00 - 16:30 FIRESIDE CHAT: Miro **ANDREY KHUSID**

16:30 - 16:45 WRAP-UP & CLOSING SPEECH



FULL PROGRAM HERE



CINEMA 3 THE FUTURE OF PRODUCT — 09:15 - 09:30 **DAY 2 OPENING SPEECH** 09:30 - 10:00 **KEYNOTE: JONATHAN ROCHELLE** Linkedin "Making Products in AI's World" • LIVE STREAM 10:20 - 10:50 MARIYA MOEVA Google "How to earn trust in a new community and grow a product from 0 to millions of users" — 20 MIN BREAK & NETWORKING — 11:10 - 11:40 Google "The Inverted PM: When your product catches criminals" KEYNOTE: ITAMAR GILAD ——————— 12:00 - 12:30 itamargilad.com "Evidence-Guided Product Development" • LIVE STREAM 12:30 - 13:30 LUNCH 13:30 - 14:00 **MAY CHIN ZALORA** "How to achieve robust data measurement in large-scale product experimentation" - 20 MIN BREAK & NETWORKING -----FLORIAN GOERISCH — Product Matters GmbH 14:20 - 14:50 "What's going wrong in European tech companies and how we can do better!" - 20 MIN BREAK & NETWORKING -----15:10 - 15:40 ALBERT DIAS -----Google "The machines are here. What now?" -20 MIN BREAK & NETWORKING -16:00 - 16:30 FIRESIDE CHAT: Miro **ANDREY KHUSID** • LIVE STREAM 16:30 - 16:45 WRAP-UP & CLOSING SPEECH

FULL PROGRAM HERE



CINEMA 7 CLIMBING THE LADDER 10:20 - 10:50 **BEN BREUNER Delivery Hero** "Perfecting the Pitch: Lessons on Storytelling from a Former Journalist Turned Product Leader" — 20 MIN BREAK & NETWORKING adidas Runtastic 11:10 - 11:40 **ORIOL GARCIA GOMEZ** "Side projects: boost your career" 12:30 - 13:30 LUNCH MONICA ALEXANDRU 13:30 - 14:00 Google "Everybody Lies - How to get the unsugarcoated truth" - 20 MIN BREAK & NETWORKING -14:20 - 14:50 **NESRINE CHANGUEL** Google "Product Success through Delight" - 20 MIN BREAK & NETWORKING -**OLIVER HECKMANN** 15:10 - 15:40 Coda "Planning for Great Execution - Lessons Learned from Google and Silicon Valley"







FOLIUM

PM BOOTCAMP -

PAPIERSAAL

THE POWER OF CONNECTION -

10:10 - 11:00

Google

JULIA STEIER / WORKSHOP

The Visual PM workshop - AI edition (Session 1)

10:20 - 10:50

AMA JONATHAN ROCHELLE

11:00 - 11:50

Google

JULIA STEIER / WORKSHOP

The Visual PM workshop - AI edition (Session 2)

11:10 - 11:40

AMA AVNI SHAH

12:30 - 13:30 LUNCH

13:20 - 14:10 Product Academy

ARJANNA VAN DER PLAS & TANJA LAU / WORKSHOP

Stop Fixing, Start Listening – Listening Skills for (Emergent) Product Leaders

13:30 - 14:00

AMA ITAMAR GILAD

— 40 MIN BREAK & NETWORKING

15:00 - 15:50

Producteer

BÜSRA COSKUNE / WORKSHOP

Product-led or not product-led: 3 real world case studies to discuss.

FULL PROGRAM HERE

